El propietari de l’administració de Súria on ha tocat la grossa: “És un impuls enorme per al negoci i per al poble”

176
Pla general del propietari de l'administració de Súria que ha repartit 8 MEUR de la grossa de Nadal celebrant el premi amb familiars i amics. Imatge de 22 de desembre de 2019. (Horitzontal9

L’establiment del carrer Sant Josep ha repartit 8 millions d’euros del 26950

Per primer cop a la història la grossa de Nadal ha repartit un pessic de sort a Súria. L’administració de loteria ubicada al carrer Sant Josep ha venut dues sèries del 26950, el primer premi del sorteig, i que suposa un total de 8 millons d’euros. El propietari, Joan Antoni Pulido, ha detallat que tot s’han venut íntegrament per finestreta, per la qual cosa ha apuntat que “ha estat molt repartit”. Pulido s’ha mostrat “molt emocionat” i ha dit que confia que aquest premi suposi “un impuls per al negoci i per al poble”.

Alhora, ha recordat que aquesta és una població minera i ha assegurat que els premiats són “persones treballadores que realment ho necessiten”.Quan el propietari i els treballadors de l’administració del carrer Sant Josep de Súria han conegut la notícia que havien repartit una part de la grossa de Nadal no s’ho han acabat de creure. “M’acabava de llevar i estava mirant la tele quan ho he sentit”, ha explicat Joan Antoni Pulido, el responsable de l’establiment, que quan ha arribat a la botiga encara es mostrava “en estat de xoc”.

Pulido ha explicat que fa set anys que va fer-se càrrec del negoci, i que aquest és el primer cop que reparteix un premi d’aquestes característiques. De fet, la Maria Plaza, una empleada que fa 29 anys que treballa en aquesta administració, ha detallat que tot i que l’establiment va obrir portes als anys setanta, primer venent només travesses i des de 1994 també loteria, mai abans havia repartit la grossa de Nadal. “Porto tota la vida esperant aquest moment”, ha assenyalat.

Les dues sèries del 26950 s’han venut íntegrament per finestreta, per la qual cosa s’espera que el premi estigui “molt repartit”. L’administrador de loteria s’ha mostrat molt emocionat i ha dit que confia que aquesta notícia suposi “un impuls pel negoci i pel poble”.

Ha remarcat que Súria és una població d’origen miner i on la majoria de ciutadans són de classe treballadora. “Estic segur que tothom a qui ha tocat són persones que ho necessiten”, ha indicat.

En aquest mateix sentit s’ha expressat Pepita Manau, una veïna de la localitat que actualment resideix a Barcelona. “Quan ho he sentit m’ha fet tanta o més il·lusió que si m’hagués tocat a mi perquè la gent d’aquí s’ho mereix”, ha comentat.

Manau ha explicat que s’ha acostat a l’administració perquè la seva mare tenia un número de loteria acabat en zero. “M’ha fet venir perquè comprovés si li havia tocat però ja hem vist que no”, ha explicat.

Al llarg del matí desenes de curiosos s’han apropat fins aquesta administració. Amb tot, cap dels premiats s’hi ha deixat veure.