Les deixalleries tornar a obrir amb l’horari normal i es demana als usuaris que respectin les mesures de seguretat, que evitin col·lapsar les deixalleries els primers dies d’obertura i que s’informin del funcionament de recollida de voluminosos als seus municipis.

A l’entrada de la deixalleria, els usuaris trobaran un cartell amb indicacions de seguretat, com l’ús de guants i mascaretes, el respecte de les distàncies de seguretat i l’aforament màxim de persones que permet cada deixalleria. A les deixalleries mòbils també es prendran mesures per minimitzar el contacte directe entre els professionals i els usuaris.

Les deixalleries funcionaran en els seus horaris normals i també es reprendran serveis que havien estat aturats com la venda de compost, el segellat de bonificacions i el programa de reutilització social.

El Consorci del Bages demana que la ciutadania esglaoni l’anada a les deixalleries per evitar aglomeracions i llargues esperes per poder-hi accedir. També es recomana que cadascú s’informi al seu Ajuntament sobre el funcionament, horaris i dies de recollida de voluminosos.