Presentat el calendari de març i abril pel programa Activa’t de Sallent, per gent a l’atur i emprenedors

127
Pla Activa't Sallent FOTO.AJUNTAMENT DE SALLENT
Pla Activa't Sallent FOTO.AJUNTAMENT DE SALLENT

El Departament de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sallent ha presentat el calendari de formació del pla Activa’t pels mesos de març i abril.  Seguint amb la línia de formació dels últims mesos, aquest nou calendari inclou diversos tallers, cursos i xerrades en l’àmbit del comerç, l’emprenedoria i l’ocupació.

El mes de març comença amb la formació i les pràctiques d’auxiliar de la llar del projecte “Sallent t’acompanya”, un pla ocupacional que té per objectiu promoure la formació de les persones majors d’edat aturades i, alhora, atendre a les persones amb poca autonomia o que requereixen necessitats especials.

El 5, 6 i 8 de març, també en el sector de l’ocupació, es realitzarà el taller “Vols assolir el treball que somnies?”, per guiar i donar suport a aquelles persones en situació d’atur. Els dies 17, 19 i 22 de març hi haurà el curs de conductor de carretó elevador frontal i el 20 de març tindrà lloc la xerrada “La gestió d’un comerç en moments difícils” pensada per a tots aquells comerciants que vulguin millorar la gestió del seu comerç.

El mes de març finalitzarà amb el curs de Linkedin “Crea la teva xarxa professional de contactes”, que es realitzarà el dia 26. L’objectiu és conèixer les oportunitats que ofereix aquesta xarxa social per trobar feina i aprendre a utilitzar totes les opcions d’aquesta eina per obtenir el màxim de rendiment en el seu ús.

Pel mes d’abril hi ha programat un curs de personal shopper pels dies 9 i 16 d’abril, on es tractaran les tendències de moda, estilisme i assessorament. I els dies 10 i 11 d’abril es realitzarà un taller de manipulació i control d’aliments.

El pla Activa’t és un programa que vol servir com a eina per a totes aquelles persones que es troben a l’atur, els emprenedors que tenen noves idees de negoci, els autònoms i els comerços de Sallent, creant formació contínua per a tots ells i així vetllar per l’ocupació i l’activitat econòmica del municipi.