El primer premi, el 19.570, ha tocat a Sallent

246
Un dels guanyadors del premi premi de la rifa de Reis a l'administració de loteria de la plaça de la Pau de Sallent

El 19.570 ha esquitxat a Sallent. Les dues administracions de Loteria han repartit la sort de la “Loteria del Niño”. També s’ha repartit arreude l’Estat, com Barcelona, Badalona o Mataró.

El primer premi és el 19.570: ha tocat a Barcelona, Badalona, Castelldefels, Girona, Lloret de Mar i Sallent. De fet, ha tocat a les dues administracions locals, una situada a la Plaça de la Pau i l’altre al Carrer D’en Sendra. Amb el repartiment de dos milions d’euros per sèrie, la responsable de l’administració de la Plaça de la Pau Sallent, Mònica Espel, ha explicat que estava “molt contenta”, també, en part, perquè coneixia a les persones que els hi ha tocat.

El segon premi és pel 3.436 i ha caigut a dues administracions de Barcelona i Lleida ciutat. Toquen a 750mil eurus per sèrie. I el tercer premi és el 5.587. És el més repartit de tots, perquè ha tocat a Lleida, a Mataró, a Sant Andreu de la Barca, l’Hospitalet de Llobregat, Barberà del Vallès, TORELLÓ, SANT LLORENÇ D’HORTONS, SANT FOST DE CAMPSENTELLES, Bordils, Castelló d’Empúries i les Borges del Camp. En aquest cas, toquen 250 mil èurus per sèrie.