El president Puigdemont inaugurarà Cal Carrera

273

Sallent rebrà la visita del President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, el dia que inaugurarà les noves instal·lacions de Cal Carrera, un dels equipaments més esperats al municipi.

L’acte serà dilluns 4 de setembre i començarà a partir de dos quarts de vuit de la tarda. Tot i que a hores d’ara encara s’està acabant de definir la presentació, ja hi ha unes pautes marcades. I és que l’Ajuntament farà una primera recepció al president Puigdemont i després es dirigiran cap a Cal Carrera, ja que està previst que la inauguració comenci a les vuit del vespre.

L’Alcalde de Sallent, David Saldoni, es mostra il·lusionat amb la visita de Puigdemont i explica que faran mans i mànigues perquè tothom hi pugui assistir:

Cal Carrera és un equipament que compta amb dos espais independents. El principal està dissenyat per fer-hi concerts i obres de teatre. Hi caben 500 persones assegudes i 1700 dretes, i l’espai es pot reduir a través d’una cortina. La sala més petita és un espai polivalent pensat per cursos, activitats i actuacions.