El portaveu del PSC a Sant Fruitós faltarà expressament a la inauguració de la plaça

182

El representant a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages del grup municipal del PSC, Tomàs Casero, ha decidit no assistir a la inauguració de la plaça Onze de Setembre i al Cobert de la Màquina de Batre aquest diumenge un cop ha vist l’estelada que hi oneja des d’avui al matí.

Assegura que la seva decisió és totalment personal i que no té res a veure amb el grup municipal. Segons ha explicat a Ràdio Sant Fruitós, se sent “decebut i dolgut i crec que part de la població també”. Segueix que “és la plaça del poble i per coherència crec que no he d’anar a la inauguració mentre hi hagi una bandera que m’incomodi”.

Explica que és una decisió que s’ha pres sense consultar i que tampoc segueix l’acord de ple que es va aprovar – amb els vots del grup municipal del PSC en contra- de posar estelades al poble, perquè “la bandera és molt gran”.

Si bé la notícia de la bandera s’ha rebut amb molta aprovació per alguns veïns, d’altres s’han expressat a través de les xarxes socials, amb la mateixa posició que Casero.