El Polígon del Pla Romaní acaba el seu procés d’urbanització després d’anys en situació irregular

158

A Moià, la Junta de Propietaris del Polígon del Pla Romaní comença les obres per finalitzar la urbanització del polígon amb el suport tècnic de l’ajuntament. Els tres polígons industrials de Moià arrosseguen irregularitats des de la seva construcció entre 15 i 30 anys enrere, aquests no compleixen diverses normatives vigents en matèria urbanística. Això provoca que no es puguin fer reformes o ampliacions en les naus. Ara, però els propietaris del Polígon del Pla del Romaní han posat fil a l’agulla per fer les reformes necessàries al polígon per adequar-se a la normativa. Dionís Guiteras, alcalde de Moià, explicava que han rebut el suport tècnic de l’ajuntament ara que el consistori té els tècnics necessaris per poder abordar aquestes problemàtiques.

La manca de tècnics municipals que pateixen els pobles petits ha estat un dels motius que ha endarrerit aquest procés i les obres d’adequació que des de l’ajuntament esperen poder repetir en els altres dos polígons del poble.

Guiteras argumentava que aquesta problemàtica ha estat causa de la despreocupació dels governs anteriors que no van fer els deures en el moment de la construcció dels polígons.

La regularització de la situació permetrà a l’ajuntament concedir els permisos necessaris perquè les empreses del polígon puguin fer les reformes pertinents a les indústries.