El ple del mes de maig a Sant Fruitós intentarà solucionar l’incident que es va produir a la sessió d’abril

63
El ple ordinari de gener de Sant Fruitós.
El ple ordinari de gener de Sant Fruitós.

Després de l’incident del ple del mes d’abril, que va acabar amb la seva suspensió durant 5 minuts i amb els membres de Gent Fent Poble abandonant la sala, avui l’oposició intentarà demanar explicacions al govern municipal sobre els motius que els van portar a aquella situació

Tot plegat va venir donat perquè el govern va portar a votació un donacompte sense que, segons el cap de l’oposició, Joan Carles Batanés, fos legal fer-ho:

A tot això, l’alcaldessa de Sant Fruitós, Àdria Mazcuñán, hi respon així:

Per poder discutir sobre aquest aclariment, des de Gent Fent Poble votaran en contra de l’acta del ple de l’abril. 

Més enllà d’això els punts més rellevants de l’ordre del dia seran, en primer lloc,  s’aprovaran les contribucions especials per finançar les obres per la segona fase de la reurbanització del carrer Padró. Així ho explica l’alcaldessa:

Per altra banda, també s’aprovarà la Modificació de la Relació de Llocs de Treball per incrementar a la plantilla 4 agents de Policia Local. És un punt que l’alcaldessa diu que neguitejava a tothom, perquè fins ara n’hi havia un. 

Unes mesures, però, que segons Gent Fent Poble, van tard: 

I altra vegada des del govern contesten…

Finalment, des de Gent Fent Poble es plantejaran unes preguntes que, segons ells, necessiten aclariment. Unes qüestions que no van poder fer el passat ple per l’incident que va acabar amb la seva retirada.