El ple de Sant Fruitós ha aprovat els pressupostos que han augmentat l’endeutament en un 4%

150

El ple de sant Fruitós ha aprovat els pressupostos número 15/2019 que han augmentat l’endeutament en un 4%.

L’Ajuntament de Sant Fruitós va aprovar ahir al migdia el pressupost i les modificacions d’ordenances fiscals de cara a l’exercici del 2020.

Des de l’equip de govern, l’alcalde de Sant Fruitós Joan Carles Batanés, assegura que totes les inversions han sigut per millorar la qualitat de vida de la gent del poble. La inversió, tant per l’oposició com per l’equip de govern més important és millorar les instal·lacions de la policia local. Els grups asseguren que no són instil·lacions adequades per les seves funcions i per tant es destinaran 340.000 mil euros a la seva rehabilitació fins que no hi hagi la nova comissaria definitiva.

Els pressupostos

De fet, el pressupost municipal es caracteritza per l’ampliació de serveis. En aquest sentit destaquen la rehabilitació de la comissaria, com s’ha dit i nous espais com un parc infantil, la millora de la zona esportiva Riu d’Or amb una entrada del bar de la zona esportiva on s’hi destinaran 109.000 mil euros.

La modificació del pressupost hi té una ampliació d’1,2 milions d’euros procedents de l’any passat. Enguany el pressupost de l’Ajuntament de Sant Fruitós és de més de 10.000.000 d’euros.

El ple, amb tot encara té pendent aprovar el cartipàs.