El ple de l’Ajuntament de Santpedor va aprovar definitivament l’ampliació i reforma del pavelló poliesportiu Rafa Martínez

161

En el ple es va donar llum verda a una ampliació que incorpora una segona pista annexa que permetrà doblar la capacitat actual de la instal·lació, que ha quedat petita. Concretament hi haurà 3 pistes transversals per encabir els esports que s’hi practiquen, a banda de la pista central gran. Així, amb la reforma es passarà a disposar d’una instal·lació que en el seu conjunt tindrà una superfície de 3.400 m2. L’ampliació preveu, com a novetat, una sala tatami per fer-hi judo.

En el ple també es va aprovar una moció, impulsada per la CUP, per exigir la retirada de la Generalitat en les causes obertes contra independentistes, es va aprovar amb 10 vots a favor (CUP, ERC i Junts per Santpedor) i 3 abstencions (Progrés Municipal i Santpedor En Comú Podem). 

També es va aprovar una moció en suport al conseller Bernat Solé i contra la sentència que el condemna per desobediència greu per l’1-O. I una altra aprovada per unanimitat i presentada per Santpedor En Comú Podem en relació amb els talls de subministrament elèctric i l’increment del preu de la llum. Tots els grups han coincidit que l’accés a l’energia és un dret i una necessitat bàsica per tothom i s’insta el govern espanyol a realitzar els canvis legislatius i normatius necessaris del mercat.