El Pla Local de Joventut, que es debatrà avui al ple de Sallent, és el punt de l’ordre del dia que més discussió ha provocat entre els partits

146

El Pla Local de joventut és el punt de l’ordre del dia que més preocupació genera a Sallent. En el ple que se celebra avui a les vuit del vespre serà un dels punts més discutit entre partits. La oposició ha criticat durament que no s’ha parlat amb els joves per dur-lo a terme ni tampoc amb ells.

La oposició de Sallent assegura que no s’ha parlat ni discutit el Pla Local de Juventut. En aquest sentit, David Saldoni, de Junts per Sallent Cabrianes i Cornet, lamenta que l’equip de govern no hagi tingut en compte el seu grup municipal ni als joves. Una queixa que també comparteix el líder de Fem Poble, Guillem Cabra.

Per la seva banda Cabra lamenta que l’equip de govern presenti un pla de joventut sense que es parli, primer de tot, amb el jovent. Tan ell com Saldoni demanran explicacions en aquest punt. Pel que fa Saldoni també ha destacat que alguns dels punts de l’ordre del dia venen del mandat anterior. Com per exemple l’aprovació de la modificacio puntual del planejament num 11. Aquest punt permet la ampliació i consolidació de l’empresa Top Cable al polígon Plans de la Sala.

Per la seva banda l’alcalde de Sallent, Oriol Ribalta, explica que el pla de Joventut serà una gran oportunitat perquè els joves es sentin més seu el poble de Sallent. 

Una altra de les propostes és l’aprovació d’una moció per a la commemoració del dia Internacional de les Dones, un punt que segons explica Cabra hauria d’anar més enllà i no quedar-se només en “un simple escrit”.

Un dels punts de l’ordre del dia descatacs serà el primer. El ple començarà amb la proposta d’acceptació de la presa de possessió de Mercè Maseda com a nova incorporació dins de l’oposició. Ella subsituirà a Rosa Argelaguet, que va morir sobtadament fa aproximadament un mes i mig.