El pla Activa’t de Sallent organitzarà un curs de manipulació d’aliments

108
Alumnes del Pla Activa't.
Alumnes del Pla Activa't.

Des del Servei de Promoció i Ocupació de l’Ajuntament de Sallent, el pla Activa’t organitzarà a finals d’abril un curs de manipulació d’aliments enfocat a persones que busquen una sortida professional i a persones que ja es dediquen al sector. El curs, de 6 hores i que se celebrarà el 29 i 30 d’abril, tindrà una vigència de 4 anys.

El pla Activa’t del Servei de Promoció i Ocupació de l’Ajuntament de Sallent, organitzarà els dies 29 i 30 d’abril un curs de manipulació d’aliments. El curs té l’objectiu d’aportar els coneixements bàsics establerts a la manipulació d’aliments i aplicar-los a l’entorn laboral. El curs, que es durà a terme a l’edifici El Salt de Sallent i que tindrà una durada de 6 hores, culminarà amb l’entrega d’un diploma oficial amb una vigència de 4 anys i està dirigit a persones que busquen feina i noves sortides professionals i també per a les persones que ja treballen en el sector.

El Pla Activa’t, que culmina el mes d’abril amb aquest curs de manipulació d’aliments, seguirà oferint diferents cursos i activitats els pròxims mesos. Durant el mes de maig hi haurà un taller de 4 hores que mostrarà tècniques, accions, actituds i qualitats que generin influències positives en un negoci. També hi haurà un curs de gestió d’Instagram i un curs teòric i pràctic de conductor de carretó elevador frontal. Ja al mes de juny, es durà a terme el curs enfocat en treballs en alçada. Totes les activitats tindran lloc a l’edifici El Salt de Sallent.

El curs de manipulació d’aliments, el proper del pla Activa’t, es durà a terme el dilluns 29 i el dimarts 30 d’abril, de dos quarts de nou a dos quarts de dotze del matí.