‘El pitjor dia de l’any, per alguns’ ESPORT I PUNT 18/01/21

180

Dilluns 18 de gener del 2021 programa número 182 del magazín esportiu Esport i Punt d’Ona Bages, que fem des de Ràdio Sant Fruitós. Un programa en el qual repassem les noticies més destacades del dia i també del cap de setmana

Com sabeu divendres va finalitzar el Rally Dakar, la prova per excel·lència d’aquesta disciplina esportiva, en la que han participat pilots de casa nostra. Un d’ells ho ha fet en la categoria més recent de totes, la de bugies. Parlem del Gerard Farrés, manresà i pilot que acumula 14 edicions del Rally Dakar disputades. Ha participat en l’aventura amb l’Armand Monleón, pilot d’Igualada. I eren un dels favorits a pujar al podi, però després de molts problemes han finalitzat onzens. Parlem amb ell i li preguntem com ha viscut aquesta edició del Dakar.

També parlem de bàsquet i de la victòria que va aconseguir el Baxi Manresa dissabte al Nou Congost davant l’Unicaja de Màlaga. Novena victòria de la temporada en un partidàs coral, un més, dels jugadors entrenats per Pedro Martínez. Comentem tots els detalls de la victòria amb el Norman López, veu de les transmissions del Baxi per Ràdio Manresa i l’Òscar Herreros, company de La Xarxa.

Rematem el programa amb tertúlia sobre l’actualitat futbolística amb la Cristina Fàbregas, presidenta de la Penya Barcelonista de Sallent.