El petit relaxament de les restriccions no convenç a la restauració manresana

185

A partir d’aquest dilluns els bars i restaurants poden allargar una hora més els esmorzars al local, fins a dos quarts d’onze i, al migdia, no hauran d’abaixar la persiana fins a dos quarts de cinc. Alguns restauradors, com l’Andrea Martin de la cafeteria La Lluna de Manresa, ha explicat que no veu una gran millora amb aquest relaxament:

La restauració de Manresa creu que l’ampliació dels horaris d’obertura que ha entrat en vigor aquest dilluns i que els permet obrir una hora més al matí i una al migdia “és un pegat” que resulta “insuficient”

Per altra banda, en Jordi Garcés, responsable del bar l’Alzina de la capital bagenca, valora que l’ampliació horària “d’il·lògica”.

De moment l’establiment de Garcés optarà per seguir obert, malgrat que reconeix que a l’entorn són bastants els que han abaixat les persianes.

Tot plegat és una mesura que, com a mínim, seguirà en vigor fins al pròxim 21 de febrer, és a dir, dues setmanes després, comptant que les dades de covid no empitjorin a Catalunya.