El periodista santpedorenc Marc Martínez Amat presentarà a Manresa “Tota la veritat”

386
Els sis autors de Tota la veritat. - Foto: Xavier Jubierre
Els sis autors de Tota la veritat. - Foto: Xavier Jubierre

Dimecres 11 de desembre, a la llibreria Parcir de Manresa Manresa, els periodistes Marc Martínez Amat, de Santpedor, i Neus Tomàs presentaran “Tota la Veritat”. Un llibre que vol explicar en forma de crònica periodística els dies i fets claus del procés català. Serà a dos quarts de vuit del vespre.

El periodista santpedorenc Marc Martínez Amat i la també periodista Neus Tomàs presentaran a Manresa “Tota la veritat”, una crònica periodística sobre els fets i dates claus del procés català. El llibre, però, l’han escrit amb Ferran Casas, Odei Antsuxtegi-Etxearte, Roger Mateos i Gerard Pruna. Un total de sis autors que, segons Martínez Amat, no ha suposat cap problema perquè han treballat braç a braç des del principi.

El projecte va néixer abans del referèndum del 2017 quan els periodistes veuen com una necessitat explicar amb pèls i senyals els fets històrics, van augurar, passarien a Catalunya.

Marc Martínez Amat, coautor de Tota la veritat

Tot i que el llibre ha sigut una tasca conjunta, els autors treballen a mitjans de comunicació i Martínez Amat ha assegurat que això no va suposar cap problema, tot i que a algunes persones els sobtava.

Marc Martínez Amat, coautor de Tota la veritat

La presentació serà a dos quarts de vuit del vespre a la llibreria Parcir de Manresa.