El pas d’un front deixarà algunes pluges aquesta nit

133

Ens hem llevat amb temperatures fredes aquest matí, fins a 0ºC ha arribat el termòmetre a Súria, també a Sallent i valors de 2 a 3ºC a la major part de la comarca. El sol serà el protagonista aquest matí però a partir del migdia els núvols es faran espessos des de ponent i a última hora de la tarda el cel tapat predominarà. Les temperatures màximes pujaran respecte ahir i es mouran entre els 13 i els 15ºC. El vent del sud i sud-oest augmentarà a la nit coincidint amb l’arribada dels xàfecs que poden acumular entre 5 i 10 l/m2 entre el vespre i la matinada pròxima.

De cara a demà esperem força núvols fins a migdia i les mínimes seran clarament més altes que les d’avui movent-se entre els 5 i els 7ºC. El vent de ponent pot tornar a fer acte de presència sobretot a la tarda amb temperatures màximes de 13 a 15ºC i ambient més assolellat a la tarda.

Foto: la primavera comença a despuntar. Però hem d’estar atents, els models ens donen possibilitat de força fred a partir de diumenge. Santpedor, març 2018