El pare Claret no pot aturar la disbauxa: comença el Carnaval de Sallent

119

El nova haver-hi manera. Tot i els esforços del pare Claret per impedir la celebració del 40è Carnaval de Sallent, la festa ja ha engegat. Així ho va fer ahir en una plaça de Sant Antoni Maria Claret plena a vessar on la gent va arribar acompanyada de la xaranga Màgic. Avui, ha sigut el torn dels infants, que des de les 12h estan fent xerinola amb la rua de disfresses infantil, el dinar, l’espectacle amb els Supermunis, i la 3a trobada de Minimaquis. Al vespre serà l’hora del pregó i la rua a les 20h, que desembocarà amb sopar a l’Envelat. Pas previ a una nova passejada amb Xaranga Màgic fins arribar a la Plaça de la Pau on amenitzaran la vetllada Sherpah i DJ Berni passada la mitjanit.

I tot just és el principi, encara quedarà la rua i ball de disfresses de demà, les matines, espectacles de màgia i un reguitzell d’activitats que podeu consultar a www.radiosallent.cat i que s’allargaran fins l’1 de març.

Per altra banda, aquest any, l’Ajuntament ha previst més sortides d’Àngels de nit tant per dijous 23 com per dissabte 25. Els Àngels de nit, són joves voluntaris que voltaran per la vila i tractaran de fer reflexionar sobre temes com les malalties de transmissió sexual, embarassos no desitjats i abús dels consums d’alcohol i altres drogues. També s’han duplicat el nombre de lavabos que es distribuiran al poble.

El carnaval de Sallent, organitzat pel Carrilet, celebra aquest any el seu 40è aniversari convertit en la festa de referència del poble i una de les referents de tota la comarca. I és que no només mou a molts voluntaris i sallentins sinó a bona part de la Catalunya central. Des de l’ajuntament animen a tothom a participar de la festa amb respecte, civisme i seny de manera que el carnaval de Sallent esdevingui un model d’oci on convisqui la festa i la diversió amb el respecte a la vila de Sallent i els seus habitants.