El nou conte de Sal·la i Ricardis incorpora el pintor Alfred Figueras i es presenta aquest divendres

152
Coincidint amb l’any Alfred Figueras i amb Sant Jordi, es presentarà aquest divendres un nou exemplar de la col·lecció de contes infantils Sal·la i Ricardis que edita l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages. Serà a les 6 de la tarda a la Biblioteca Municipal.

La col·lecció arriba a la seva 15ena edició, amb el conte que porta el títol de “Sal·la i Ricardis i el pintor Alfred Figueras” i és obra del mateix equip creatiu habitual: amb text de Rosa Camprubí i dibuixos i il·lustracions a càrrec de Galdric Sala i Pep Creus.

Aquest cop, els protagonistes de la col·lecció, els gegants Sal·la i Ricardis, coneixeran de prop la figura de l’insigne pintor santfruitosenc Alfred Figueras i Sanmartí, de qui enguany es compleix el 120è aniversari del seu naixement, motiu pel qual l’any 2018 ha estat declarat l’Any pintor Alfred Figueras a Sant Fruitós de Bages.

Tots els infants de Sant Fruitós estan convidats a assistir a la presentació del conte a les 6 de la tarda a la Biblioteca, que també serà explicat per la narradora Maria Navarrete. Un cop acabat l’acte els autors signaran llibres als assistents i també hi haurà berenar amb coca i beguda. Tots els qui comprin el conte el mateix dia (preu 9 euros), seran obsequiats amb una altra edició del conte per colorejar. Sens dubte una bona opció per regalar amb motiu del proper Sant Jordi.

El llibre també es podrà adquirir posteriorment a la Llibreria Ferrer, a Foto Isidre i a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.