El nou CAP de Sant Fruitós anirà a l’antiga biblioteca

134
Edifici on hi ha ubicat l?actual CAP de pediatria de Sant Fruitós de Bages. Foto: Ajuntament Sant Fruitós

El nou Centre d’Atenció Primària de Sant Fruitós s’ubicarà a l’antiga biblioteca del municipi. Per fer-ho, l’Ajuntament cedeix la parcel·la al Servei Català de la Salut, de la Generalitat de Catalunya, per construir-ho. Així s’ha comunicat des del consistori.

L’espai en qüestió es troba situada al carrer Jacint Verdaguer número 5, dins del nucli de Sant Fruitós de Bages, característica que ha fet que el consistori considerés que és el lloc idoni per ubicar-s’hi.  Actualment la finca mesura 3574 m2 i es tracta d’un edifici de propietat municipal on, ara, hi ha ubicats el servei de Pediatria del CAP i els vestidors de la policia local.

L’edifici actual té una superfície de 506,09 m2 en dues plantes i podrà ser ampliat per fer-hi el CAP. Aquesta cessió suposa la primera pedra per disposar d’un nou CAP amb tots els serveis en un únic edifici. Ara CatSalut haurà de redactar el projecte com a primer pas. Ells ja van donar el vist-i-plau a la nova ubicació el passat mes de novembre on va emetre un informe tècnic favorable per dur-ho a terme, ja que considerava “idoni” aquest espai.