El nou ajuntament es basarà en el “diàleg, la informació i la transparència”

164

David Saldoni, al final de l’acte de constitució del nou ajuntament, va donar molta importància a “treballar amb els punts que ens uneixen com a poble i no amb els que ens separen”. El cap de llista de Convergència i Unió a Sallent repetirà com a alcalde 4 anys més gràcies al pacte amb Gent pel Poble-Candidatura de Progrés. Del que era el PSC, l’acompanyarà Rosa Argelaguet com a primera tinent d’alcalde.

Els altres regidors de CiU seran Anna Maria Fernández i Empar Arenas, que ja havien estat en anteriors equips de govern, a més de Jordina Moltó, Jonatan Caro i Salvador Sibila, que s’hi estrenen. Les declaracions de Jordina Moltó també van voler emfatitzar “un govern que sumi, i no un govern sectari”.

ERC i la CUP formaran una oposició constructiva. Pilar Sala, cap de llista d’Esquerra, va queixar-se en el seu discurs de la manca de converses per part de Convergència i Candidatura de Progrés després de les eleccions. I Èlia Torrescasana, cap de llista de la CUP, va demanar “comunicació transparent i professional des de l’ajuntament”.