El Nexe inaugura una exposició sobre les drogues

153

[ÀUDIO] La presentació, com l’exposició, va ser oberta a tothom. Es van fer uns parlaments institucionals i una visita guiada.

“Controles?” és una exposició itinerant pels municipis de la demarcació de Barcelona que des del 2012 ha estat visitada per 12.000 persones. L’exposició és oberta a tothom, adolescents, joves i famílies i estarà al Nexe del 30 de setembre al 8 d’octubre oberta al públic de 17 a 19h.  El Nexe ha organitzat visites guiades per totes les entitats del poble en la resta dels horaris. També ha organitzat tallers als centres educatius de Sant Fruitós.

La mostra vol que es prengui consciència que el risc de les drogues existeix, és real. Els organitzadors de l’exposició creuen que “informar-se és un primer pas però hem d’anar més enllà, avançar-nos i prevenir-ne el consum i les conductes de risc. Com? Promovent actituds responsables, treballant les habilitats per la vida i reflexionant sobre l’estil educatiu dels pares i les mares en benefici dels fills i filles”.

També pots escoltar l’entrevista sencera a la tècnica de joventut al Nexe, associada a la Universitat de Bellaterra a la facultat d’educació, encarregada de l’exposició Elisa Elena Garcia i a una de les tècniques de la diputació de Barcelona encarregada de fer les visites i els tallers Laura Garcia al podcast de l’informatiu.