El navassenc Joseba Cruz i el moianès Jan Fargas, nominats als Premis Cuiner

207

Els cuiners Joseba Cruz, de Le Clandestin de Navàs i Jan Fargas, de Les Voltes de Sant Sebastià de Moià, han estat nominats als Premis Cuiner del Gastronòmic Fòrum Barcelona, que tindrà lloc entre el proper 18 i 20 d’octubre al palau 8 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. El saló reunirà més de 300 empreses i tindrà 100 ponents, entre els quals 60 xefs que sumen 46 estrelles Michelin.

El Gastronomic Forum manté la seva aposta enguany per l’alimentació sostenible i vol contribuir a la reactivació econòmica del sector de la restauració. El saló comptarà amb nivells d’ocupació prepandèmia, amb un total de 6.000 m2 d’exposició comercial i prop de 4.000 m2 destinats a més de 70 activitats, un congrés gastronòmic i a l’àrea d’Innovació ForumLab, realitzada en col·laboració amb la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021 de Barcelona.

L’esdeveniment inclourà propostes especialitzades com Forum Dolç, un espai de divulgació que tindrà com a eixos centrals la pastisseria, la gelateria i la fleca, promogut pel Gremi de Pastisseria de Barcelona i Espai Sucre; i l’Espai Catalunya, amb aliments de proximitat i més de 70 empreses artesanes agrupades per Prodeca i les Diputacions de Barcelona i Girona.