El navarclí Juanjo Pérez representarà a la selecció espanyola de culturisme al campionat mundial d’Ucraïna

230
Juanjo Pérez celebrant el títol del campionat d'Espanya, disputat a Mataró. Fotografia: Marc Vila

Pérez està en un núvol, però arriba al mundial amb confiança

El bagenc Juanjo Pérez representarà a la selecció espanyola de culturisme aquest dissabte al WABBA World Championship 2019. El mundial se celebra a Ucraïna, on Pérez competirà en la categoria Classic Bodybuilding de més d’1,75 m d’alçada, en la qual es va proclamar campió d’Espanya el passat 1 de juny.

Té 32 anys i és de Navarcles, Juanjo Pérez, arribava en millor estat de forma que mai al campionat estatal de culturisme i va aconseguir una primera posició, en categoria Classic Bodybuilding de més d’1,75 metres d’alçada, que li va obrir les portes del campionat mundial.

Aquest dissabte, Lviv, una ciutat ucraïnesa amb més de 700.000 habitants, acull el WABBA World Championship. Allà, el navarclí competirà amb una vintena de culturistes d’arreu del món. Juanjo Pérez està en un núvol, però arriba al mundial amb confiança. “És un somni, però vaig a guanyar, estic segur de la meva condició física i donaré el màxim. Estaré representant el meu país, la meva gent, els meus amics i tots els que m’han recolzat”.

La simetria, la proporció i la definició són els tres elements fonamentals que els jutges tindran en consideració, tenint en compte que en la categoria de Pérez, el pes dels culturistes només pot superar en un 5% a l’alçada. El bagenc medeix 1,78 i competirà amb un pes d’uns 80 kg.