El navarclí Juanjo Pérez es proclama subcampió del món de culturisme a Ucraïna

354
Juanjo Pérez (esquerra) amb la medalla de plata que l'acredita com a subcampió del món. Fotografia: Anthony Chia-Bradley

Pérez va quedar només a 2 punts de proclamar-se campió del món

El bagenc Juanjo Pérez va debutar de la millor forma al WABBA World Championship, ho va fer amb una meritòria medalla de plata i quedant-se a només 2 punts de proclamar-se campió a Ucraïna.

El navarclí va ser puntuat pels 9 jutges de la competició amb set segones posicions, una tercera plaça i una primera posició, que el va deixar amb 10 punts. L’italià Marco Troisi va obtenir 8 punts, només 2 menys que Pérez i es va acabar emportant l’or. En tot cas, el bagenc, que debutava a la competició, qualifica de somni el que va poder viure a Ucraïna. “Érem 11 competidors, cada competidor era campió i representant oficial de cada país. Abans d’anar-hi qualsevol ja hagués firmat quedar entre els sis millors del món, i resulta que mira per una diferència de 2 punts, gairebé no em corono campió absolut. Increïble, un somni fet realitat”, ha explicat Pérez a Ona Bages.

El podi el va completar el culturista ucraïnès Konstianntyn Potyomkin. En aquesta temporada Juanjo Pérez, en la seva categoria, Classic Bodybuilding +1,75 metres, ha acabat primer de Catalunya, primer estatal i subcampió del món.