L’Escola Torres Amat ha preparat un dimarts molt especial. Coincidint amb l’últim dia de curs escolar, fan un concert de nadal amb tots els alumnes de l’escola, on cantaran cançons nadalenques, es toquen peces amb la flauta i també ens s’atreviran amb cançons típiques de nadal en anglès. Els més petits també cagaran el tió i els més grans faran l’amic invisible.

El director, David Romà, ens ha explicat que el concert començarà a un quart de 10 del matí amb els alumnes d’Educació Infantil, que cantaran cançons com I’m a little Snowman (Jo sóc un petit ninot de neu), Fum Fum Fum i la coneguda We Wish You a Merry Christmas (Us desitgemm un bon Nadal).

A les 10 seguiran els nois i noies de 1r, 2n i 3r de Primària amb El Dimoni Escuat, Allà dalt de la Muntanya i Happy Christmas, entre d’altres.

I finalment, a tres quarts d’11 els alumnes més grans, de 4t, 5è i 6è de primària, clouran el concert de nadales amb un popurri nadalenc amb flauta, Last Christmas, i El noi de la mare, entre d’altres.

 

L’Escola Vedruna va començar les activitats de Nadal durant la setmana passada i diumenge va fer el Pessebre Vivent amb la participació de tots els alumnes de l’escola. Els alumnes de 6è han representat avui “Plomes, banyetes i pastorets”. I finalment dimarts arribarà el patge reial a l’escola.