El musical Annie, tot un èxit a Sallent

117
Musical Annie
Musical Annie

Annie és el primer musical que es fa a Sallent i ha comptat amb la participació de més de 50 persones sota la direcció de Ruth Matamala

Després d’un any de feina i d’assajos setmanals, aquest cap de setmana un miler de persones han assistit a la representació del musical Annie que ha tingut lloc a l’Espai Cultural Fàbrica Vella.

Annie és el primer musical que es fa a Sallent, i ha comptat amb actors i actrius de la vila, coreografies pròpies i arranjaments musicals fets des de l’Escola Municipal de Música de Sallent. Un total de 50 participants sota la direcció de Ruth Matamala, Berta Portavella i Pilar Monrós.

Aquesta iniciativa va néixer de l’EMM Cal Moliner amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sallent, amb la idea de fer una activitat extra al centre que permetés veure als alumnes que la música va més enllà de l’aprenentatge a l’aula, però finalment les expectatives s’han complert abastament i l’espectacle ha aglutinat gent de tot el poble ampliant el cercle i creant nous vincles.

El resultat és que aquest cap de setmana s’han venut 1.000 entrades en una població de poc més de 7.000 habitants. Tot un èxit en aquest musical de marca pròpia que demostra les bones iniciatives que neixen a la vila.