A partir de la setmana vinent, Sallent lluirà un nou mural sobre el mur de contenció del Mur de la Concòrdia. La remodelació tindrà lloc del 20 al 27 d’agost durant els matins.

La realització artística està feta per l’Anna Taratiel. L’artista ha proposat un disseny abstracte que tracta de reflectir elements propis de Sallent com el riu Llobregat, salts d’aigua i xemeneies de les fàbriques.

tàctica triada per dur-lo a terme serà l’esgrafiat. Aquest consisteix a fer incisos sobre la paret, deixant veure la capa inferior d’aquesta. Per a fer-ho, l’Anna utilitzarà pigments minerals, sorra, calç grassa i aigua. Aquests elements no han estat triats de forma casual, sinó que són elements que es poden trobar a la riba del riu. El mural, igual que l’Anna, volen estar compromisos amb Sallent i amb el seu riu.

Aquest mural forma part de l’intent per part de la vila de realçar el territori industrial del poble. Per a fer-ho, l’ajuntament s’ha proposat cuidar els elements més propers i convertir-los en patrimoni del poble.