El mític bar La Tanca de Santpedor reobrirà al setembre

257
Imatge del vídeo promocional de la Festa Major de Santpedor 2011, al bar La Tanca
Imatge del vídeo promocional de la Festa Major de Santpedor 2011, al bar La Tanca

Corrien rumors pel poble i finalment s’ha confirmat: el Bar la Tanca de Santpedor reobrirà a partir d’aquest setembre. L’encarregat de reactivar de nou aquest enyorat negoci és Roger Hernández, un santpedorenc de 25 anys amb experiència al món de l’hostaleria que engega així el seu primer projecte com a emprenedor. “La Tanca sempre va ser la primera opció, engego el projecte amb molta il·lusió per correspondre a la expectació creada”, assegura.

Roger Hernández, nou encarregat del bar La Tanca, a les portes de l'establiment
Roger Hernández, nou encarregat del bar La Tanca, a les portes de l’establiment

Hernández coneix l’esperit de la Tanca, on també havia passat hores abans del seu tancament ara fa 4 anys, i té clar que vol mantenir aquell ambient tan especial que s’hi generava: “vull mantenir l’esperit i que la Tanca torni a ser un lloc de trobada per gent de tot tipus amb bon ambient“. La seva idea, de fet, és “no fer grans reformes i conservar l’essència del local”.

Els horaris anirien també en la línia del què ja s’aplicava; obert les tardes d’entre setmana i allargament de la jornada fins a les 3 del matí als caps de setmana, amb els dilluns de descans. I és que Hernández té clar que una de les claus és recuperar un espai d’oci nocturn les nits de cap de setmana del qual el poble havia quedat orfe des del tancament de la Tanca. Amb tot, aquesta serà només una de les cares que vol potenciar, l’altre és l’aposta per l’esport. “Com a apassionat de l’esport que sóc i també seguint amb la tradició de la Tanca, vull oferir les retransmissions no només del futbol sinó de qualsevol esdeveniment esportiu d’interès com el tennis, les motos, el bàsquet, etc.” explica Roger Hernández.

La idea del nou arrendatari és obrir les portes al setembre, abans de la Fira de Sant Miquel. En un principi amb l’ajut d’un altre treballador. Arribat el moment, a més, vol “muntar un tinglado ben gran per la inauguració, amb activitats per petits i grans”.

ESCOLTA L’ENTREVISTA SENCERA A ROGER HERNÁNDEZ: