L’hotel i restaurant Mas de la Sala de Sallent serà l’encarregat d’obrir l’ampolla de vi número 100.000 dels cellers que formen la DO Pla de Bages. El lloc escollit és el cim del runam salí del Cogulló. 

Tot plegat s’emmarca en una trobada d’instagramers organitzada per l’empresa ICL per donar visibilitat a la muntanya. Així doncs, el Mas de la Sala és l’encarregat d’organitzar el tast de vins representatius de la DO Pla de Bages. En el transcurs del tast, s’obrirà l’ampolla 100.000 des que la Denominació va obrir les portes el desembre del 1994.

Anteriorment conegut com a Hostal del Camp, des dels inicis ha ofert una gastronomia tradicional basada en el producte de temporada i km0. En aquest sentit, actualment s’ha convertit en tot un referent.

Amb la col·laboració del Consell Regulador de la Denominació Pla de Bages el tast el dirigirà en Josep Pelegrín, professor d’Hoteleria de l’Escola Joviat que ostenta, en el seu palmarès, el guardó de millor Sumelier d’Espanya 2016 entre altres.