El mal inici de partit condemna el Baxi a Burgos

157

El Baxi Manresa va encaixar la setena derrota de la temporada a la pista del Burgos. Els manresans no van entrar bé al partit i van anar a remolc d’un rival que es va mostrar molt encertat en el llançament exterior.

Els manresans van començar perdent de 16 punts i ja no van poder tornar mai al partit. Ni els 16 rebots ofensius van servir a l’equip de Pedro Martínez davant un rival que va estar molt encertat i va saber gestionar molt bé l’avantatge favorable. Pedro Martínez valorava així la derrota del seu equip.

 

El partit va començar amb un ritme molt alt, però la diferència va ser l’encert. El Burgos va anotar molt de tres punts, el Baxi es va obsessionar i va fallar molt. L’inici del segon quart va ser diferent, i els manresans van entrar al partit. Tot i això, l’equip no era capaç de ser regular en el seu atac i el Burgos tampoc els deixava apropar-se en el marcador.

L’inici del tercer quart va ser molt semblant i el Baxi va sortir amb bona actitud. Especialment en la lluita pel rebot ofensiu. Miquel Salvó, jugador del Burgos explicava després del partit que ja esperaven un gran rendiment dels manresans en el rebot. 

 

 

El Baxi es trobava massa lluny en el marcador per reaccionar i el Burgos se sentia còmode defensant la diferència favorable. Joan Peñarroya, entrenador dels castellans, va demostrar que coneixia a la perfecció el rival i equip que va entrenar fa dues temporades. Tot i això, es va sorprendre de guanyar amb certa comoditat

 

Scott Eatherton amb 19 punts i 24 crèdits de valoració va tornar a ser el millor per part manresana. La nota negativa, a banda de la derrota, va ser la lesió de Guillem Jou a la primera meitat.