El ple de Santpedor va aprovar ahir el nou reglament de funcionament del Local de Joves. Un document que ha de servir com a referència per gestionar el dia a dia del Local, però que no va comptar amb els vots a favor dels dos regidors de Progrés Municipal, que es van abstenir. Els socialistes van criticar que el text no s’hagi fet de manera conjunta amb el jovent. Diuen que en un poble com Santpedor aquest tipus de reglaments han de ser sempre el màxim de consensuats possibles. Parla la portaveu del grup, Fina Rodríguez:

 

El regidor de joventut, Jordi Sala, va contestar que el document és responsabilitat de l’Ajuntament i va subratllar que és un reglament basat en el funcionament que ha tingut sempre el Local.

 

El PDECAT, per la seva banda, va demanar que s’inclogués el nou reglament dins el Pla Local de Joventut que es va aprovar en ple fa unes setmanes.

A banda d’això, al ple es va aprovar (amb abstencions de PDECAT i Progrés Municipal) la incorporació a la plantilla de l’Ajuntament d’un informàtic i un conserge per l’escola La Serreta. I es va aprovar també (per unanimitat) una ordenança fiscal que adequa la valoració de terrenys urbans a la nova normativa que s’espera que implanti aviat Hisenda.