El Llop arriba a Manresa

64

El Kursaal serà el segon teatre de Catalunya que podrà veure el resultat del programa de TV3 El Llop, on s’ensenyava la creació d’una adaptació de Terra Baixa.

La companyia creada per Àngel Llàcer i Enric Cambray, estrenen per fi l’obra que van estar preparant en el programa El Llop. A Manresa ho farà aquest divendres 29 d’abril. Es faran dues funcions diferents en el teatre Kursaal: La primera serà a les 6 de la tarda, i la segona a 2/4 de 9 del vespre. L’espectacle té una durada d’una hora i vint minuts. El programa de televisió va ser tot un èxit, i va generar tanta expectativa que les entrades per les dues funcions, que es van posar a la venda el divendres 11 de març, es van exhaurir ràpidament.

L’obra està dirigida per Àngel Llàcer i Enric Cambray, i es tracta d’una adaptació als temps moderns del clàssic d’Àngel Guimerà Terra Baixa. L’acció d’aquesta nova versió passa dins d’un Ressort. En el programa de televisió s’hi van presentar més de 1500 actors amateurs, que van passar un càsting a diferents teatres de Catalunya, entre ells el teatre Kursaal. L’obra es representarà en 19 teatres de diferents ciutats del territori.