Els actes per celebrar els 100 anys de la Biblioteca de Sallent s’estan acabant. Ahir dissabte es va celebrar el penúltim de la jornada amb la producció del LibDub per Sallent. La convocatòria, que va ser a les 9:30h del matí, va aplegar a cada entitat o persona a títol individual al seu tram.

A les 10 del matí es va produir la primera grabació del vídeo que va anar des de la nova biblioteca fins a l’antiga, al final del parc. Totes les entitats del poble, més gent particular, han estat vinculades al projecte, un fet que ha ajudat a veure el vídeo més lluit. El libdub, dividit en diferents tramps va comptar amb la presència d’unes 39 associacions.

El vídeo musical va passar per diversos carrers de sallent en un pla seqüència, sense talls, des de la Biblioteca Sant Antoni Maria Claret fins a l’antiga Biblioteca del Parc Pere Sallés. El fil conductor va ser un llibre que es va portar des d’una biblioteca fins a l’altre. La música ha sigut creada especialment per la ocació, composta per David Martell, amb la lletra de Teresa Padullés i les veus de Miquel Gili, Núria Hontecillas i Jana Ossa.