El Kursaal Manresa reobre les seves portes el mes vinent amb sis espectacles programats

155

La programació del teatre Kursaal, teatre Conservatori i Plana de l’Om de Manresa, que es va aturar el 12 de març per la crisi del coronavirus, tornarà el mes de juliol amb sis espectacles. S’ha apostat per recuperar algunes de les propostes culturals de proximitat que ja estaven programades com el nou treball de Jo Jet i Maria Ribot o l’obra teatral ‘El silenci dels telers’.

En un comunicat, el teatre assegura que les mesures de seguretat i higiene estan garantides a tots els espais, que veuran reduït l’aforament al 50%. De moment, però, serà obligatori l’ús de mascareta durant les funcions.

La sala gran del Kursaal acollirà la presentació del nou treball de Jo Jet i Maria Ribot anomenat ‘Sant Llorenç’, l’espectacle ‘Suite Toc Núm. 6’ i l’estrena de l’obra teatral ‘El silenci dels telers’. 

També hi haurà a la sala petita les presentacions del nou disc d’Anaïs Vila i el primer de Berta Sala, ‘Hertogstraat’, a més de l’espectacle musical ‘Repertori de saldo’, amb Lluís Barrera, Jordi Gené i David Martell. Les entrades es podran comprar a partir del 12 de juny per internet o a les taquilles.