El judoca Eloi Barrachina, l’atleta Ton Guitó, el club esportiu Arc Set, el Club Futbol Santpedor, el Club Handbol Santpedor i el Club Recreatiu Santpedor, guardonats en la XII Nit de l’Esport

186
Representants de les 21 entitats esportives de Santpedor per al foto de família a la Nit de L'Esport

Santpedor va celebrar ahir divendres la XIIa Nit de l’Esport del poble a la Plaça Gran. Els Reconeixements Especials van anar a parar a dos esportistes; el judoca Eloi Barrachina, subcampió de M2 en menys de 66 kilos, i l’atleta Ton Guitó, Campió de Catalunya d’Atletisme cadet, que ha establert un nou rècord en 3.000 metres de marxa atlètica en pista coberta del seu club. També hi va haver reconeixements especials per quatre clubs del poble. El Club de Futbol Santpedor pel campionat que va guanyar l’equip Benjamí del grup 14 de Tercera; el Club d’Handbol Santpedor per guanyar la Lliga Aleví promoció en el seu primer any federats; el Club Esportiu Arc-Set pel Campionat del Món de Tir amb Arc 3D per equips, aconseguit per David García Fernández, amb mencions especials, també, pels tiradors Joan Guirado, Margarita Montiel, Marc Herrera i Josep Alcázar. El quart club premiat ha estat el Club Recreatiu Santpedor pel subcampionat en la Lliga Comarca de Petanca de Primera Divisió i el campionat comarcal de la Copa President. A destacar també el Premi Juga Net que es van endur el Centre Excursionista 2×2 i la Penya Blaugrana per la seva implicació en l’organització d’activitats com la Berga-Santpedor i la Cursa Popular de la Penya Blaugrana.

Però no només aquests clubs i esportistes es van endur premis. Les 21 entitats esportives del poble es van endur un guardó i també els quatre centres educatius: Associació d’Esgrima Antiga, Associació d’Hípica de Santpedor-Equi7, Centre Excursionista 2×2, Club Bàsquet Santpedor, Club d’Escacs Santpedor, Club Esportiu Arc-Set, Club Esportiu de Futbol Sala de Santpedor, Club Esportiu Gimnàs Sport Centre-Judo Santpedor, Club Esportiu Hivernal del Bages, Club Futbol Santpedor, Club Handbol Santpedor, Club Natació, Club Recreatiu Santpedor, Club Tenis Santpedor, Club Vòlei Santpedor, Escola de Taix-Txi Zen, GIDBA, Penya Blaugrana de Santpedor i Societat de Caçadors. També es van endur guardons, com dèiem, les escoles La Serreta, Riu d’Or, Llissach i l’institut d’Auro.

La Nit de l’Esport és una iniciativa de l’Ajuntament de Santpedor per reconèixer la tasca de les entitats del poble en la promoció i el foment de l’esport. Durant l’acte, conduït per la regidora d’Esports, Núria Barba, el regidor d’Educació i Cultura, Agustí Codina, i l’alcalde, Xavier Codina; els assistents van poder gaudir de les actuacions del grup Crew del gimnàs Sport Centre, Carmelo Garcia de l’escola Tai-Txi Zen i un altre grup de l’Sport Centre que han fet una coreografia de Hip-Hop.