El jovent percep els influencers com persones que formen part de la seva vida

112

El jovent percep els influencers com persones que formen part de la seva vida i amb comportaments propers. I tot això, va lligat amb el creixement de Tik Tok. La xarxa social ha tingut un creixement significatiu perquè ha sabut que crear un entreteniment abundant i curt. 

Aquestes són algunes de les conclusions que va explicar ahir el psicòleg Aleix Hildebrand, a la Central d’Ona Bages. Explica que tot ve lligat a la història de la humanitat. O ha enllaçat amb la història que els humans sempre hem volgut idolatrar a les persones o Deus i aquesta és una dinàmica que, ara, s’ha estès a les xarxes socials.

El mateix Hildebrand, explica que el nostre freed d’Instagram és el nostre avatar i que queda lluny de voler mostrar la nostra vida al 100%. 

Per altra banda, Hildebrand, també va explicar que ha sortit una nova aplicació de reconeixement facial. Segons explica hi ha un software que pot arribar a saber l’orientació sexual de la persona i també la seva ideologia política. Tot això, com un 72% de fiabilitat.