El joc de pistes els Tresors de Sant Fruitós se celebrarà el diumenge 17 de febrer

136
Gabriel Gurt, gerent d'Organitzemxtu
Gabriel Gurt, gerent d'Organitzemxtu

A l’entrevista de l’En Primer Pla hem parlat amb Gabriel Gurt, gerent d’Organitzemxtu i organitzador del joc de pistes Els Tresors de Sant Fruitós de Bages. Gurt ens ha explicat tots els detalls de l’esdeveniment que se celebrarà el diumenge 17 de febrer a partir de les 11 del matí.

Gabriel Gurt: “Un grup de lladres ha robat els tresors de Sant Fruitós i han escampat pistes per diferents llocs del poble. Aquestes pistes donen la localització i la combinació numèrica per trobar el cofre on es troben amagats aquests tresors de Sant Fruitós, abans que desapareixin per sempre”.

A més, a través d’Ona Bages, Ràdio Sant Fruitós i Organitzemxtu es sorteja una participació gratuïta al joc de pistes, per un equip sencer.Per a participar-hi s’ha de fer a través d’Instagram. Cal seguir els perfils @onabages i @organitzemxtu i fer un ‘story’ amb una fotografia d’alguna ubicació de Sant Fruitós de Bages, mencionant els perfils @onabages i @organitzemxtu. De totes les mencions rebudes des d’avui dimarts 29 de gener fins l’11 de febrer, es farà el sorteig i s’anunciarà els guanyador/a que podrà participar gratuïtament al joc de pistes Els Tresors de Sant Fruitós.