El novè Torneig Benèfic de futbol del Bages va assolir el repte de recollir més d’una tona d’aliments recaptats. Es tracta d’una competició de categoria benjamina i alevina, organitzada per tercera vegada consecutiva pel Futbol Club Joanenc de Sant Joan de Vilatorrada, a més de l’empresa E-Sports, i que té per objectiu recollir aliments que són destinats a la Creu Roja.

D’aquesta manera, cada participant, en aquest cas els esportistes havien de portar un quilo d’aliments abans de començar el torneig que va tenir lloc aquest passat cap de setmana, amb dissabte per la categoria benjamina i diumenge per l’alevina. Amb tot, i malgrat no disputar-se l’any passat per la pandèmia, es tracta d’una cita molt important no només per l’esport. Francesc Pérez és el president del Joanenc.  

A banda del vessant humanitari i solidari, el torneig aplega els millors equips de Catalunya d’aquestes edats, com el Barça, l’Hospitalet o el Gimnàstic de Manresa. L’Oriol Hontangas és soci fundador de l’empresa E-Sports.

 

 

Es tracta de l’acte solidari-esportiu més important que s’organitza al Bages des de fa nou anys.