El grup de teatre de Sallent representarà l’obra ‘Assaig General’ per recordar a Rosa Argelaguet

136

L’elenc teatral de Sallent representarà a l’Espai Cultural Fàbrica Vella “Assaig general”, en record a Rosa Argelaguet després que morís de manera sobtada el passat 30 de gener.

Rosa Argelaguet va néixer i viure a Sallent i va estudiar enginyeria tècnica electrònica, enginyeria superior elèctrica i va fer el doctorat en la branca d’automatització i control industrial. Fora de l’àmbit professional sempre ha estat vinculada i ha representat grans obres dins de l’entitat teatral com: els pastorets, assaig general, un fantasma a casa entre d’altres.

Ara, se li ha volgut retre un homenatge per tota la implicació que va tenir dins i fora del teatre. El director de l’entitat, Josep Xipell explica que el primer paper que va fer Rosa Argelaguet va ser d’Àngel de Sant Gabriel als pastorets i a partir d’allà va ser una peça clau dins de l’entitat. El mateix Xipell explica que ha sigut una gran pèrdua, també, a nivell personal.

La obra es representarà el 24 de maig a l’Espai Cultural Fàbrica Vella a les 6 de la tarda (18:00h). Al tractar-se d’un homenatge l’entrada serà totalment gratuïta. Es poden treure a partir d’aquest enllaç.