El grau superior de Sant Fruitós tindrà una sala de tast de vins

201
Preparació exàmens selectivitat. Classe d'anglès amb Montse Sala, Gerbert d'Aurillac maig 2016

Fa un parell de setmanes el Departament d’Ensenyament va anunciar l’aprovació d’un cicle formatiu tècnic de grau superior en màrqueting i publicitat en el sector del vitivinícola impartit a l’institut Gerbert d’Aurillac.

Dues de les matèries del grau comptaran amb una sala de tast de vins gestionada a través de l’Ajuntament. El director de l’institut Gerbert d’Aurillac, Lluís Virós, explica l’aposta que ha fet el centre.

El grau donarà formació en l’elaboració de pàgines web, treball de màrqueting, community management, organització d’esdeveniments, gestió econòmica i finançera de l’empresa. La formació del grau serà DUAL, això vol dir que el primer any l’estudiant podrà fer pràctiques el tercer trimestre del curs i el segon any les pràctiques seran anuals i remunerades.

Poden accedir al grau alumnes amb el títol de Batxillerat, els que superin la prova d’accés a Cicles formatius de Grau superior, que hagin superat la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys. També podran cursar el grau persones que tinguin o facin 19 anys al llarg del curs i que superin unes proves d’accés al grau.

El cicle formatiu tècnic de grau superior en màrqueting i publicitat en el sector del vitivinícola compta amb la col·laboració de la D.O. Pla de Bages i el Gremi d’Hoteleria i Turisme del Bages.

Imatge d’arxiu, alumnes del Gerbert estudiant en una classe.