El Govern nomena l’exaclalde de Sallent David Saldoni nou director general de Transports i Mobilitat

205

El Govern nomena l’expresident de l’ACM David Saldoni nou director general de Transports i Mobilitat. Substitueix Pere Padrosa, que ha demanat ser rellevat en el càrrec després de quasi set anys.

El Govern ha nomenat aquest dimarts el fins fa poc president de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), David Saldoni, nou director general de Transports i Mobilitat en substitució de Pere Padrosa, que va accedir al càrrec fa quasi set anys durant l’etapa de Santi Vila com a titular del Departament de Territori i Sostenibilitat. Padrosa deixa la conselleria a petició pròpia per tornar al sector privat.

Saldoni ha estat alcalde del seu municipi des del 2001 fins aquest any i anteriorment havia estat regidor del consistori ocupant diverses responsabilitats, concretament de Joventut i Comunicació (1999-2003); de regidor a l’oposició (2003-2007); de tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones i regidor de Benestar, Educació, Esports, Infància i Joventut (2007-2011) i de Seguretat i Mobilitat, Benestar i Hisenda.