El Govern Municipal presenta el projecte de la nova escola Pla del Puig a la direcció de l’escola, a l’AFA i a l’oposició

144

La direcció i una representació del professorat de l’escola Pla del Puig, integrants de l’Associació de Famílies (AFA) del centre i regidors dels diferents grups municipals, han pogut veure de primera mà com serà la nova escola Pla del Puig.

L’Alcalde, Joan Carles Batanés i l’arquitecte municipal, Joan Anglada, han explicat les diferents característiques tècniques que mostra el projecte dissenyat des del Departament d’Ensenyament.

A banda de les característiques de la nova escola com poden ser la superfície, la distribució de les diferents aules, serveis i sales polivalents, els assistents també han pogut conèixer les característiques del nou pavelló que es construirà en aquest mateix espai. Aquest incorpora el gimnàs de la nova escola i la urbanització.

Recordem que el Departament d’Ensenyament va entregar al consistori el projecte de construcció del nou edifici per aquesta escola que està projectat per un import de 3,3 milions d’Euros.