El gimnàs Sport Centre de Santpedor celebra aquest mes de juny 25 anys de vida

213
Celebració 25 anys Gimnàs Sport Centre de Santpedor FOTO-AJUNTAMENT DE SANTPEDOR
Celebració 25 anys Gimnàs Sport Centre de Santpedor FOTO-AJUNTAMENT DE SANTPEDOR

El centre celebra els 25 anys amb una exhibició per la festa major que va omplir la plaça, un obsequi als 25 primers socis i el sopar final de curs

El gimnàs de Santpedor Sport Centre celebra aquest mes de juny el seu 25è aniversari amb diferents accions per a agrair als socis la seva confiança i també amb activitats obertes al poble. En plena festa major van fer una nova exhibició d’activitats en una plaça Gran plena de gom a gom.
L’Sport centre va néixer en un petit local a la carretera de Navarcles el juny de 1993. Cinc anys més tard ja ampliaven aquell primer espai creixent amb l’ampliació a un local veí. L’activitat esportiva els va portar a fusionar-se al 2004 amb Judo Santpedor al carrer Pons Grau fins que Sport Centre va decidir fer el salt i traslladar els dos equipaments a la Ronda de sant Pere l’any 2009, on encara estan ubicats en l’actualitat. Per celebrar els 25 anys, Sport Centre va participar un any més en la festa major on es va acabar fent una foto de família. El centre ha estat sempre vinculat a les activitats de Santpedor amb mostres i exhibicions tant per la Festa Major com per la Fira de Sant Miquel. També enguany amb motiu d’aquest aniversari es vol fer un reconeixement als 25 primers socis del club amb un obsequi i el sopar de final de curs, el 20 de juliol, permetrà celebrar els 25 anys.