El gimnàs municipal de Sant Vicenç de Castellet recupera l’activitat

200
El gimnàs municipal de Sant Vicenç obre les seves portes. - Foto: Aj. de SVC
El gimnàs municipal de Sant Vicenç obre les seves portes. - Foto: Aj. de SVC

Les instal·lacions estaven tancades al públic des del 12 de març, quan l’Ajuntament va aprovar un decret d’alcaldia que obligava el tancament dels serveis i equipaments municipals. L’objectiu era fer front al coronavirus durant les dues setmanes següents però el cessament de l’activitat s’ha allargat fins ara. Si bé és cert que altres espais municipals com els centres educatius, la biblioteca o el pavelló ja van reprendre el servei fa uns dies o setmanes, ara és el torn del gimnàs municipal. 

L’espai obre les portes avui dimarts 15 de setembre amb aforament limitat per mantenir les mesures de prevenció d’higiene i seguretat. L’aforament màxim es redueix a dotze persones per sessió i sala de fitness. Aquesta ràtio es podrà ampliar en el cas que l’espai d’ús sigui més gran o el protocol ho autoritzi. 

Per fer ús de les instal·lacions caldrà fer una reserva prèvia de la sala de com a màxim dos dies d’antelació. Per fer-ho cal trucar al 93 833 14 18 de dilluns a divendres de 9 a 1 i de 3 a 5 de la tarda, o dirigir-se a la recepció del gimnàs. A més, l’ús de la mascareta serà obligatori i només es podrà treure si es fa activitat física mantenint una distància de seguretat de metre i mig. També serà obligatori l’ús de tovallola i ampolla d’aigua individual i portar sabatilles esportives d’ús exclusiu pel gimnàs.