El futbol i futbol sala català suspèn la temporada i consultarà als clubs com volen resoldre les seves lligues

134

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha fet oficial aquest migdia que suspèn la temporada de les competicions que depenen de si mateixa. En futbol i futbol sala implica totes les lligues de Primera Catalana en avall, també les de formació. Tot plegat, s’ha decidit en la reunió telemàtica de la Junta Directiva del mes d’abril. Una decisió que ja s’intuïa i que avui s’ha acabat de confirmar.

A quins acords ha arribat la Federació en aquesta reunió? Doncs a banda de finalitzar totes les competicions de futbol, futbol sala i futbol platja, també obra una consulta als clubs catalans per conèixer la seva opinió sobre la conclusió dels campionats.

També, la Federació ha anunciat que continuarà amb l’estudi i confecció del programa econòmic de congelació i reducció temporal de les quotes federatives als clubs de cara a la pròxima temporada, així com l’ajut a la tresoreria dels clubs. La presentació d’aquest paquet de mesures es realitzarà en l’Assemblea General de la FCF. En el supòsit que no es pugui celebrar en les dates habituals per la crisi de la COVID-19, es donarà a conèixer amb anterioritat a l’inici de les competicions.