El futbol i futbol sala català es marca data de retorn: 5 i 6 de desembre

164

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha marcat la data per al retorn de les competicions d’àmbit territorial que gestiona. La decisió queda supeditada al que marquin les autoritats sanitàries, les quals i en cas que donin el vistiplau, les competicions de futbol i futbol sala que gestiona la Federació tornarien el cap de setmana del 5 i 6 de desembre. Aquestes competicions són les que engloben equips de les categories amateurs fins a les categories de formació de tot Catalunya.

L’ens treballa amb la idea que el govern permeti tornar als entrenaments, així com permeti l’obertura d’instal·lacions esportives, a partir del 23 de novembre. Si això fos així, els equips tindrien un marge superior als 10 dies per a entrenar-se i recuperar la forma. La decisió s’ha adoptat després de conèixer l’allargament de les mesures en matèria de salut pública per a la contenció de la covid-19.

D’altra banda, el president de l’FCFJoan Soteras, ha presentat la proposta de bonificar part de les quotes als afiliats, si el pla de competició establert a l’Assemblea queda alterat per qüestions derivades de la pandèmia.