El futbol i el futbol sala català segueix en peu a l’espera del TSJC

124

La Federació Catalana de Futbol ha confirmat via comunicat que manté les competicions de futbol i futbol sala previstes per aquest cap de setmana, tot i les mesures anunciades ahir pel Comitè Tècnic del Procicat. I és que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya encara no ha validat aquestes mesures i, per tant, la Federació s’acull a mantenir el pla de competició fins que el tribunal les ratifiqui. Això genera una gran confusió als clubs i entitats catalanes de futbol i futbol sala perquè fa menys de 24h se’ls va comunicar que no hi hauria partits aquest cap de setmana.

No obstant això, si finalment aquestes mesures entren en vigor, la Federació Catalana de Futbol comunicarà oficialment l’ajornament de les competicions.

Segons manifesta la Federació en el comunicat, aquesta  “sempre s’ha posicionat en favor de continuar la competició, mai s’ha suspès per decisió pròpia, sinó que sempre ha seguit les indicacions del Govern de la Generalitat de Catalunya”

També recorda que “la gran majoria de partits de futbol i futbol sala que es disputen cada cap de setmana a Catalunya no comporten grans desplaçaments, atès que el gruix important de la competició es desenvolupa en un entorn de proximitat, i que des de l’inici de la temporada (1 de juliol) s’han celebrat més 17.500 partits, entre amistosos i oficials, amb una incidència d’ajornaments per COVID-19 inferior al 5,5%”.