El futbol de primera i segona catalana ja té calendari: aquests són els rivals dels equips de casa nostra.

230

El Comitè de Competició de la Federació Catalana de Fubtol (FCF) ha fet públics els calendaris dels grups i subgrups de les categories de Primera i Segona Catalana amb tots els equips que en prendran part durant la propera temporada 2020-2021. Restaran pendents els grups de Lleida de Segona Catalana, a l’espera de conèixer la resolució del cas del CF Reus Deportiu.

A Primera Catalana, el Club de Futbol Solsona que ha quedat enquadrat en el subgrup 2B, s’estrenarà a primera quatre d’octubre a casa contra l’Altètic Sant Just. Veurem si l’equip solsoní pot jugar a casa seva perquè recordem que de moment no pot utilitzar les instal·lacions pels danys d’un mur de l’institut Francesc Ribalta que amenaça de caure. 

A Segona Catalana, els equips de casa nostra han quedat enquadrats en el subgrup 4a.  També jugaran el 4 d’octubre, el Sallent contra l’Unió Esportiva Castellar, la Pirinaica contra el Gironella, el Joanenc contra el Cerdanyola del Vallès. El primer derbi bagenc serà a la jornada 2 entre Joanenc i Pirinaica.