El futbol a Sant Fruitós Bages enceta una nova etapa enmig de molta incertesa

194

Malgrat que la temporada pel futbol territorial encara no s’hagi acabat oficialment, la majoria dels clubs ja tenen la mirada posada en el curs vinent. És el cas del Fruitosenc i la Sant Fruitós Escola de Futbol, les dues entitats de futbol de Sant Fruitós de Bages.

La setmana passada ambdós clubs, els quals malgrat ser entitats diferents treballen plegats sota una mateixa estructura tècnica, van anunciar un parell de canvis importants per la propera temporada. El primer té a veure precisament amb l’organigrama esportiu. Els dos clubs recuperen un model antic que es basa en la coordinació per etapes. Un model proposat per un grup de joves del poble, algun d’ells dins el club, en el qual cada etapa del futbol estarà supervisada per un coordinador.

Canvis també al primer equip

El primer equip del Fruitosenc ha viscut una temporada difícil. De fet, ara mateix ocupa posicions de descens a Tercera Catalana i es troba a l’espera de com es pugui resoldre els ascensos i descensos en el futbol territorial. Tot i això, el club ja ha anunciat que la temporada vinent hi haurà un nou entrenador. Aquest serà Ruben Navarro, l’entrenador del juvenil també agafarà les regnes del primer equip. Per tant, Romà Biols deixa la banqueta i el seu lloc a un exfutbolista professional que ha militat en equips com el València, l’Alabès o el Numància, entre d’altres.

Per parlar de tot plegat, a l’Esport i Punt entrevistem Josep Planas, president del Fruitosenc i a Ruben Navarro, nou entrenador del primer equip.