El Frikibingo online de Sallent acull a un centenar de persones a la xarxa

128

Més de 100 persones van participar al frikibingo online que es va dur a terme aquest dissabte al vespre. A partir de les 11 de la nit les persones convidades es van afegir a la festa per tal de disfrutar del primer Frikibingo online.

Les persones participants van haver d’enviar un cartó a un correu electrònic després de saber quines cançons sonarien al frikibingo. Un cop hi va haver les 90 persones se’ls hi van enviar l’enllaç.

Des de l’organització, expliquen que va ser “molt especial”. Asseguren que “veure la gent disfressada a casa seva i vivint el Frikibingo de la mateixa manera, ens va sorprendre molt gratament i estem molt agraïts a tothom que hi va participar”.

En les diferents connexions hi havia més d’una persona i, per tant, en van ser més de 90. Amb tot, va durar dues hores i mitja i el premi va ser dues entrades pel primer espectacle de l’Espai Cultural Fàbrica Vella que es fes després del confinament. A part, però, també través del xat es va realitzar un altre joc, en el qual les dues persones van guanyar una tapa de Callos, una cervesa i un calipo al Bar Piscines i també una ampolla de vi del Restaurant el Celler de Sallent.

La festa es va realitzar a través de l’aplicació de “ZOOM”